Hypetros

Hypetros se constituye como un espacio para la actualidad y la opinión sobre la problemática de la vivienda en España

Manifiesto

Hypetros pretèn denunciar la situació actual de l’habitatge i donar difusió a les accions i plataformes que realitzen accions per tal que aquesta millori. Recolzem la seva activitat i pretenem complementar-la amb entrevistes i reportatges de primera mà.

El contacte amb experts o afectats formarà part de les funcions que ens proposem i el seguiment i actualització dels fets relacionats amb la matèria la base que farà anar endavant aquest blog. Tot i no ser doctes en la matèria, som conscients de la necessitat de donar veu i fer visible una de les principals conseqüències d’aquesta crisi i de la peculiar gestió duta a terme per l’Executiu en l’àmbit social ja des de fa uns anys.

Davant de l’opinió que tenen sectors de la societat i concretament la majoria dels mitjans de comunicació, creiem necessari oferir un altre punt de vista per contrarestar les opinions i informacions que criminalitzen les accions (sobretot arrel del fenomen de l’ ‘escrache’) de la PAH i altres organitzacions que lluiten en contra d’aquesta injustícia social.

Som conscients que la situació és complexa però tenim la intenció de posar el nostre gra de sorra per tal d’informar i explicar aquest problema social defensant un dret bàsic com és el dret a l’habitatge.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: